Tilaa uutiskirjeemme

Into-Digital mukaan verkkopalvelun kehitystyöhön

| Goodwill ry | 30.9.2020
Kesän aikana toteutunut teknisten toimittajien kilpailutus on saatu päätökseen. Kisassa yhteistyökumppaniksemme valikoitui Into-Digital.

Yhdistyksen henkilöstömuutosten lisäksi syksy tuo mukanaan myös uusia tuulia kehitystyön saralta. Goodwill ry:n suunnitteleman verkkopalvelun teknisen toteutuksen kilpailutus on saatu päätökseen. Yhteinen näkemys löytyi palkitun verkkopalveluiden toteuttaja Into-Digitalin kanssa ja yhteistyö heidän kanssaan on aloitettu syyskuussa 2020. Goodwill ry:llä seurataan innostuneesti viimeisen vuoden aikana tehtyjen suunnitelmien siirtymistä kohti käytännön lopputulosta.

Into-Digital hyödyntää suunnittelutyössään erityisesti palvelumuotoilun keinoja ja toimisto on työskennellyt järjestösektorilla myös muiden toimijoiden, kuten Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa. Yrityksenä Into-Digitalilla on sydän paikallaan, joten tämä sopi hyvin myös Goodwillin arvomaailmaan.

Yhteistyön hedelmistä tullaan tiedottamaan syksyn aikana yhdistyksen verkkosivuilla. Olethan kuulolla!

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Lahjoittamo hanke saa jatkoa
Onboarding tauolle
Opiskelijaprojektit, mitä järjestön kannattaa muistaa?
Yhteystiedot
Goodwill ry
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
info@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2022 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste