Into-Digital mukaan verkkopalvelun kehitystyöhön

| Goodwill ry | 30.9.2020
Kesän aikana toteutunut teknisten toimittajien kilpailutus on saatu päätökseen. Kisassa yhteistyökumppaniksemme valikoitui Into-Digital.

Yhdistyksen henkilöstömuutosten lisäksi syksy tuo mukanaan myös uusia tuulia kehitystyön saralta. Goodwill ry:n suunnitteleman verkkopalvelun teknisen toteutuksen kilpailutus on saatu päätökseen. Yhteinen näkemys löytyi palkitun verkkopalveluiden toteuttaja Into-Digitalin kanssa ja yhteistyö heidän kanssaan on aloitettu syyskuussa 2020. Goodwill ry:llä seurataan innostuneesti viimeisen vuoden aikana tehtyjen suunnitelmien siirtymistä kohti käytännön lopputulosta.

Into-Digital hyödyntää suunnittelutyössään erityisesti palvelumuotoilun keinoja ja toimisto on työskennellyt järjestösektorilla myös muiden toimijoiden, kuten Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa. Yrityksenä Into-Digitalilla on sydän paikallaan, joten tämä sopi hyvin myös Goodwillin arvomaailmaan.

Yhteistyön hedelmistä tullaan tiedottamaan syksyn aikana yhdistyksen verkkosivuilla. Olethan kuulolla!

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste