Tilaa uutiskirjeemme
Hyväntekijän vakaana tukena
Rakennamme Goodwill ry:ssä verkkopalvelua, joka helpottaa avun lahjoittamista heille, jotka sitä kipeästi tarvitsevat. Palvelussa voi tutustua avun tarvitsijoihin ja lahjoittaja löytää helposti itselleen sopivimman tavan auttaa. Meille on tärkeää, että lahjoittaminen on turvallista, helppoa ja läpinäkyvää.

Goodwill ry

Goodwill ry perustettiin vuonna 2017 tukemaan uusien sosiaalisten innovaatioiden syntymistä. Joukossamme on monipuolisesti eri alojen osaajia niin järjestömaailmasta kuin yrityselämästä. Uskomme monialaiseen yhteistyöhön ja ammatillisen kokemuksen yhdistämiseen. Goodwill Lahjoittamo -hankkeessa luomme mahdollisuuksia hyvän tahdon toteutumiselle helpottamalla rahan lahjoittamista sote-järjestöille sekä luomalla hyviä käytäntöjä osaamisen lahjoittamiseen.

Lue lisää »

Verkkopalvelu lahjoittajille

Rakennamme Goodwill ry:ssä digitaalista alustaa, joka helpottaa lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöjen työhön. Palvelussa myös sinä voivat tutustua avun tarvitsijoihin ja löytää helposti itsellesi sopivan kohteen.
Lue lisää

Mitä muuta teemme

Goodwill ry edistää lisäksi pro bono - ja yritysvapaaehtoistyön hyvien käytänteiden kehittämistä. Lisäksi olemme olleet mukana kehittämässä ystävyysverkostojen luomiseen kehitettyä Friendship-alustaa.
Lue lisää
Haluatko tukea toimintaamme? Liittymällä Goodwill ry:n jäseneksi tuet sosiaalisten innovaatioiden syntymistä Suomeen.
Lue lisää

Kuulumisia

Into-Digital mukaan verkkopalvelun kehitystyöhön

Kesän aikana toteutunut teknisten toimittajien kilpailutus on saatu päätökseen. Kisassa yhteistyökumppaniksemme valikoitui Into-Digital.

Lue lisää »

Järjestöt avun tarpeessa

10 600
Suomessa toimivaa sosiaali- ja terveysalan yhdistystä
25%
:lla yhdistyksistä kustannukset kasvaneet vuosina 2018-2019
64%
järjestöistä tunnistaa talouden erityisiä riskejä vuonna 2020

Kumppanimme

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin tiedät miten projektimme etenee.

  Yhteystiedot
  Goodwill ry
  Yliopistonkatu 5
  00100 Helsinki
  info@goodwillry.fi
  Seuraa meitä
  © 2020 Goodwill ry. Tietosuojaseloste