Lahjoittamo hanke saa jatkoa

| Goodwill ry | 10.12.2021
Goodwill ry:n luotsaama Lahjoittamo-hanke on saanut jatkorahoituksen vuodelle 2022.

Lahjoittamo-hanke on saanut jatkoa. Olemme päässeet hienoon alkuun palvelun kanssa ja mukaan on ilmottautunut jo lähemmäs 100 järjestöä. Työ palvelun tunnettuuden kasvattamiseksi on kuitenkin vielä kesken, joten tätä kovaa työtä tullaan jatkamaan tulevana vuonna. Goodwill ry edistää myös tulevana vuonna muita hankkeita osaamisen lahjoittamisen hyvien käytänteiden kehittämiseksi sekä lähtee muotoilemaan palvelukonseptia lahjoitusneuvonnasta suurlahjoittajille.

Henkilökunnassa muutoksia

Lahjoittamon tiimissä tapahtuu muutoksia. Asiakkuusvastaava Johanna Tervo ja viestintä- ja markkinointisuunnittelija Irina Ahonen jatkavat uusiin haasteisiin. Johanna jatkaa Aivovammaliitolla vertais- ja kokemustoiminnan suunnittelijana ja Irina siirtyy Rajavartiolaitoksen viestintäyksikköön projektiasiantuntijaksi. Goodwill ry haluaa kiittää sekä Johannaa että Irinaa upeasta työstä Lahjoittamon eteen ❤️

Projektipäällikkö/Palvelumuotoilija Otso Saarikoski jatkaa Goodwill ry:llä ja hän toimii toistaiseksi asiakasjärjestöjen yhteyshenkilönä. Projektiin tullaan rekrytoimaan kaksi lahjoittamisesta kiinnostunutta uutta työntekijää. Rekryt tullaan julkaisemaan pian. Pysy siis kuulolla tai vinkkaa meille sopivasta tyypistä!

Yhteydenotot:
otso.saarikoski@goodwillry.fi 
+358 44 743 3170

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste