Goodwill ry

Goodwill ry perustettiin vuonna 2017 tukemaan uusien sosiaalisten innovaatioiden syntymistä. Joukossamme on monipuolisesti eri alojen osaajia niin järjestömaailmasta kuin yrityselämästä. Goodwill kehitti STEAn hankerahoituksella Lahjoittamo-palvelun, joka helpottaa suomalaisten sote-järjestöjen varainhankintaa. Alustalta lahjoittaja löytää monipuolisesti erilaisia järjestöjä ja niiden keräyskohteita saman katon alta. Lisäksi hankkeen aikana ideoitiin asiantuntijuuden lahjoittamista luomalla järjestöille hyviä käytäntöjä pro bono -kumppanuuksien hyödyntämiseen.

1.5.2023 Lahjoittamo-palvelu siirtyy SOSTE ry:n alaisuuteen.

Tarinamme

Suomessa joka kymmenes ihminen kärsii yksinäisyydestä. Vuonna 2016 joukko nuoria yliopisto-opiskelijoita päätti lähteä etsimään uudenlaista lähestymistapaa ongelman taklaamiseksi. Useiden toimijoiden yhteistyönä syntyi Friendship-mobiilisovellus, joka yhdistää samanhenkiset ihmiset ja tarjoaa mahdollisuuden löytää mielekästä tekemistä käyttäjien lähialueelta. Goodwill ry perustettiin 2017 tukemaan Friendship-sovelluksen kehittämistä.

Keväällä 2018 Goodwill ry päätti kokeilla siipiään myös toisen idean kanssa. Ajatus rahan ja osaamisen lahjoittamisen helpottamisesta oli kehittynyt vuosien varrella Goodwill ry:n puheenjohtaja Tuomo Salovuoren mielessä. Yhdistys osallistui sosiaali- ja terveysministeriön ideahautomoon, jossa kehitettiin uusia konsepteja vapaaehtoistoimintaan. Järjestöjen varainhankintaa ja osaamisen lahjoittamista helpottava Lahjoittamo-hanke ylsi STEAn ideakilpailussa parhaiden ideoiden joukkoon ja sai rahoituksen yli 100:n kilpailevan ehdokkaan joukosta. Hanke starttasi 2019 ja verkkopalvelu Lahjoittamo valmistui keväällä 2021.

FRIENDSHIP-ystäväsovellus toimi ponnahduslautana lahdemukaan.fi-verkostolle, joka on kerännyt yhteen yli 450 talkoovoimin yksinäisistä ihmisistä huoltapitävää toimijaa.

Lue lisää

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja tee kanssamme innovatiivista työtä paremman Suomen puolesta. Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Kannatusjäseniä voivat yksityishenkilöiden rinnalla olla myös oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
Liity jäseneksi

Hallitus

Puheenjohtaja
Tuomo Salovuori
Kehittäjä
Sininauhaliitto
Markus Nieminen
Head of Group Marketing
OP Group
Samuli Hietala
Hankepäällikkö
Nyyti ry
Aki Tetri
kehittämispäällikkö
THL
Antti Kalo
Luokanopettaja
Emil Salovuori
CDO & Co-Founder
Y4 Works

Muut tiedot

Laskutustiedot
Y-tunnus: 2912220-4
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003729122204
OVT-tunnus: 003729122204

Laskutusosoite:
Goodwill ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuupankit tai Säästöpankit tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:
Verkkolaskuosoite: 003723327487
Operaattoritunnus: DABAFIHH.
Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste