Tilaa uutiskirjeemme

Goodwill ry

Goodwill ry perustettiin vuonna 2017 tukemaan uusien sosiaalisten innovaatioiden syntymistä. Joukossamme on monipuolisesti eri alojen osaajia niin järjestömaailmasta kuin yrityselämästä. Uskomme monialaiseen yhteistyöhön ja ammatillisen kokemuksen yhdistämiseen. Goodwill Lahjoittamo -hankkeessa luomme mahdollisuuksia hyvän tahdon toteutumiselle helpottamalla rahan lahjoittamista sote-järjestöille sekä luomalla hyviä käytäntöjä osaamisen lahjoittamiseen.

Tarinamme

Suomessa, joka kymmenes ihminen kärsii yksinäisyydestä. Vuonna 2016 joukko nuoria yliopisto-opiskelijoita päätti lähteä etsimään uudenlaista lähestymistapaa ongelman taklaamiseksi. Useiden toimijoiden yhteistyönä syntyi Friendship-mobiilisovellus, joka yhdistää samanhenkiset ihmiset ja tarjoaa mahdollisuuden löytää mielekästä tekemistä käyttäjien lähialueelta. Goodwill ry perustettiin 2017 tukemaan Friendship-sovelluksen kehittämistä.

Keväällä 2018 Goodwill ry päätti kokeilla siipiään myös toisen idean kanssa. Ajatus rahan ja osaamisen lahjoittamisen helpottamisesta oli kehittynyt vuosien varrella Goodwill ry:n puheenjohtaja Tuomo Salovuoren mielessä. Yhdistys osallistui sosiaali- ja terveysministeriön ideahautomoon, jossa kehitettiin uusia konsepteja vapaaehtoistoimintaan. Järjestöjen varainhankintaa ja osaamisen lahjoittamista helpottava Lahjoittamo-hanke ylsi STEAn ideakilpailussa parhaiden ideoiden joukkoon ja sai rahoituksen yli 100:n kilpailevan ehdokkaan joukosta. Hanke starttasi 2019 ja verkkopalvelu on valmistumassa vuoden 2020 lopulla.

Lue lisää

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja tee kanssamme innovatiivista työtä paremman Suomen puolesta. Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Kannatusjäseniä voivat yksityishenkilöiden rinnalla olla myös oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
Liity jäseneksi

Hallitus

Tuomo Salovuori
Puheenjohtaja (toimivapaalla)
Kehittäjä, Sininauhaliitto
Leena Tuuttila
Varapuheenjohtaja
Kehittämispäällikkö, Nyyti ry
Jörgen Eriksson
Mobiiliasiantuntija, DI
Juha Ollikainen
KTM, talousasiantuntija
Sari Jenu
Perhetoiminnan koordinaattori,
Kehitysvammatuki 75
Hannele Lemmetty
Järjestötyöntekijä, Suur-Helsingin Valkonauha
Markus Nieminen
Luova johtaja, TBWA
Timo Mutalahti
Konsernilakimies, Y-Säätiö
Ari Inkinen
Erityisasiantuntija (rahoitus), SOSTE

Muut tiedot

Käyntiosoite
Yliopistonkatu 5, 7. kerros
00100 Helsinki
Laskutustiedot
Y-tunnus: 2912220-4
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
(E204503) OVT-tunnus 003729122204
Laskutusosoite: Goodwill ry
(OpusCapita skannauspalvelu)
Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin tiedät miten projektimme etenee.

  Yhteystiedot
  Goodwill ry
  Yliopistonkatu 5
  00100 Helsinki
  info@goodwillry.fi
  Seuraa meitä
  © 2020 Goodwill ry. Tietosuojaseloste