Tilaa uutiskirjeemme

Mitä muuta teemme

Edistämme asiantuntemuksen lahjoittamista

Pienet sosiaali- ja terveysjärjestöt tarvitsisivat usein osaamista esimerkiksi IT-, laki- tai talousasioissa. Uusille auttajille on tilaa myös vapaaehtoistyössä.

Pilotoimme uudenlaisia tapoja, joilla eri alojen asiantuntijat voisivat tavoittaa järjestöt ja lahjoittaa omaa ammattiosaamistaan. Nämä ihmiset eivät välttämättä kiinnity perinteiseen vapaaehtoistyöhön, mutta jo muutaman tunnin avulla olisi suuri merkitys.

Myös yritysten tekemä lyhytkestoinen keikkavapaaehtoistyö on viime vuosina lisääntynyt ja selvitämme, miten sosiaali- ja terveysjärjestöt voisivat hyödyntää tätä uudenlaista vapaaehtoistyön muotoa paremmin.

Viestintä

Goodwill ry haluaa olla hyväntekijöiden tukena. Yhdistyksen viestinnällisinä tavoitteina on tiedottaa erityisesti yhdistyksen kehittämästä Lahjoittamo-verkkopalvelusta, viestiä lahjoittamisen hyvinvointivaikutuksista sekä nostaa omalta osaltaan esiin järjestökentällä tehtävää tärkeää työtä.

Vuosina 2020-2021 viestintämme keskittyy erityisesti Lahjoittamon viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Friendship

Kehittämämme Friendship-sovellus on alusta samanhenkisten ja omia odotuksia vastaavien ihmisten löytämiselle. Sovellus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden löytää mielekästä tekemistä nopeasti ja vaivattomasti. Haluamme vielä enemmän: luoda ilmiön, jossa kaikille tarjoutuu mahdollisuus helpottaa omaa ja toisen yksinäisyyden kokemusta leimautumatta.

Friendship rakentuu algoritmeille, jotka laskevat ehdotuksia käyttäjän antamilla tiedoilla. Muuttujia ovat esimerkiksi sijainti, ikä, kiinnostuksen kohteet, persoonallisuuden piirteet ja arvot. Sovelluksen ratkaisut perustuvat tutkittuun tietoon ja kokemusasiantuntijoiden palautteisiin.

Sovellusta on pilotoitu Jyväskylän yliopistossa lupaavin tuloksin: “Ootte tehnyt jotain sellaista, mikä olis pitänyt tehä jo aikaa sitten."

Kehittämisessä mukana on ollut mukana lukuisia asiantuntijoita, ammattikorkeakouluja ja ohjelmistokehitysyhtiö Futurice. Haastamme edelleen mukaan eri alojen osaajia ja sponsoreita ja avaamme jatkuvasti uusia kumppanuuksia.

Tällä hetkellä haemme Friendshipille yhteistyökumppaneita erityisesti oppilaitosten piiristä, jossa FRIENDSHIP olisi ideaali välinen helpottamaan opiskelijoiden yksinäisyyden helpottamiseen.

Friendship-projektin yhteydenotot:
Emil Salovuori
+358 44 210 7111
contact@friendship.fi

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin tiedät miten projektimme etenee.

  Yhteystiedot
  Goodwill ry
  Yliopistonkatu 5
  00100 Helsinki
  info@goodwillry.fi
  Seuraa meitä
  © 2022 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste