Tilaa uutiskirjeemme

Verkkopalvelu lahjoittajille

Teemme lahjoittamisesta helppoa ja merkityksellistä

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen työ kaikkein heikoimmassa asemassa olevien suomalaisten parissa on vaikeutumassa, ja yksityisiä lahjoituksia tarvitaan enemmän. Ratkaisemme ongelmaa digitaalisesti.

Lahjoittamo verkkopalvelun kautta suomalaiset voivat tukea toimintaa ja hankkeita, joita sosiaali- ja terveysjärjestöt eivät muuten pystyisi toteuttamaan. Avustuskohteet löytyvät yhdestä paikasta, ja lahjoitus on helppo maksaa suoraan järjestön keräystilille. Myös lahjoittajan oma hyvinvointi lisääntyy, kun hän näkee läheltä, mikä merkitys pienelläkin avulla on.

Edistämme lahjoittamista myös purkamalla lahjoittamisen esteitä. Yksi merkittävimmistä on, ettei lahjoittaja luota varoja keräävään tahoon. Lahjoituspalvelumme kautta järjestöt voivat kertoa kerättyjen varojen käytöstä sekä julkaista avaintiedot toiminnastaan.

Autamme järjestöjä auttamaan

Suomessa on 10 000 sosiaali- ja terveysjärjestöä, jotka työskentelevät monien vaikeiden erityisryhmien parissa, kuten vammaisten, lasten, vanhusten ja pitkäaikaissairaiden.

Useat järjestöt toimivat avustuksien varassa ja rahapelipolitiikan uudistumisen myötä muun muassa Veikkauksen tulotukset valtiolle tulevat vähentymään lähivuosina 150-200 miljoonalla eurolla. Tämä tarkoittaa 20% laskua kansalaisjärjestöjen avustussummaan.

Me Goodwill ry:llä haluamme olla mukana turvaamassa kansalaisjärjestöjen toimintaedellytyksiä myös tulevaisuudessa ja olla mukana kehittämässä tapoja järjestöjen toiminnan turvaamiseksi. Erityisesti keskitymme rahan lahjoittamisen helpottamiseen ja asiantuntijuuden lahjoittamisen hyvien käytäntöjen luomiseen.

Visioomme uskovat myös muut

Lahjoituspalvelua kehitetään STM:n tuella, joten sitä pilotoidaan sosiaali- ja terveyssektorilla. Onnistuessaan ratkaisu voidaan kuitenkin skaalata palvelemaan koko kansalaistoiminnan kenttää.

Mukana kehitystyössä on eri alojen ammattilaisista koostuva ohjausryhmä, järjestöistä koottu kehitysryhmä, yhteistyökumppaneita sekä pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluja.

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin tiedät miten projektimme etenee.

  Yhteystiedot
  Goodwill ry
  Yliopistonkatu 5
  00100 Helsinki
  info@goodwillry.fi
  Seuraa meitä
  © 2020 Goodwill ry. Tietosuojaseloste