Goodwill ❤️ Vincit

| Goodwill ry | 28.4.2020
Goodwill ry on valinnut digitaalisen lahjoitusalustan palvelumuotoilukumppaniksi Vincitin

Goodwill ry on valinnut digitaalisen lahjoitusalustan palvelumuotoilukumppaniksi Vincitin, jonka käyttäjälähtöinen ja arvokeskeinen lähestymistapa on ollut hyvä pohja yhteistyön aloittamiselle. Työtä on nyt takana yhden sprintin verran, joten kysyimme Vincitin Design Lead Heidi Majurilta ensitunnelmia.

Miltä tuntui lähteä mukaan projektiin?

“Upeaa tehdä digitaalista lahjoitusalustaa yhteistyössä Goodwill ry:n kanssa. Palvelukokonaisuus rakentaa parempaa huomista, tuo avuntarpeita näkyväksi, auttaa konkreettisesti ihmisiä ja tuo ihmisille hyvää mieltä lisäämällä merkityksellisyyden kokemusta. Projektista tulee väistämättä hyvä mieli, kun pääsemme omalla työllä suunnittelemaan vaikuttavia palveluja.”

Onko vastaan tullut jokin näkökulma lahjoittamiseen, jota ennen et ole tullut ajatelleeksi?

"Uusia näkökulmia lahjoittamisen mekanismeista ja oivalluksia palvelukokonaisuuteen syntyy jatkuvasti projektitiimissä. Lahjoitusalustan myötä on mahdollista tuoda esimerkiksi pieniä järjestöjä näkyville ja ihmisten tietoisuuteen. Yhdellä sivustolla voi selailla eri kohteita ja löytää helposti myös sellaisia kohteita, joista ei aiemmin ole ollut tietoinen.”

Millaista on tehdä design-projektia etänä?

“Projekti on tähän asti onnistunut erinomaisesti etäyhteyksin. Kasvotusten tehtäviä tutkimushaastatteluja, workshopeja ja kohtaamisia kahvikupposten äärellä tulemme varmasti kaipaamaan. Yhteys ihmisiin, palvelun käyttäjiin ja organisaation henkilöihin on tärkeää. Etäyhteyksin onnistuvat niin projektin työpajat kuin tiivis yhteydenpito, kun tekeminen suunnitellaan ja rytmitetään ennalta projektitiimin tarpeet huomioiden.”

Lahjoitusalusta suunnittelutyö valmistuu kesän alussa, ja alustan kehittäminen jatkuu teknisen toteutuskumppanin kilpailutuksella.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste