Uudet verkkosivut julki

| Goodwill ry | 27.10.2020
Verkkosivuilta on nyt entistä helpompi ottaa yhteyttä yhdistyksemme tekijöihin.

Goodwill ry on julkaissut uudet ja ajantasaiset verkkosivut. Uudistetuilla verkkosivuillamme esittelemme tarkemmin toimintaamme sekä tulevaa verkkopalvelua, joka tullaan julkaisemaan keväällä 2021. Tiedotamme sivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa prosessin etenemisestä, joten olethan kuulolla!

Olemme myös halunneet helpottaa yhteyden ottamista meihin. Mikäli sinua kiinnostaa esimerkiksi yhteistyö kanssamme tai sinulla on kysymyksiä yhdistyksemme toimintaan liittyen, meitä voi lähestyä helposti tällä lomakkeella tai ota yhteyttä sivuilta.

Tällä hetkellä etsimme apujoukkoja muun muassa tulevan verkkopalvelumme markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen. Mikäli siis olet vapaaehtoistyöstä kiinnostunut mainostoimiston edustaja, markkinoinnin opiskelija tai viestinnän rautainen ammattilainen, laitathan meille yhteystietosi ja keskustellaan tarkemmin, mitä yhteistyömme voisi olla!

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste