GOODWILL RY

Goodwill ry perustettiin vuonna 2017 tukemaan uusien sosiaalisten innovaatioiden syntymistä. Joukossamme on monipuolisesti eri alojen osaajia niin järjestömaailmasta kuin yrityselämästä. Uskomme monialaiseen yhteistyöhön ja ammatillisen kokemuksen yhdistämiseen.

Tarinamme 

Suomessa joka kymmenes ihminen kärsii yksinäisyydestä. Monet eri toimijat olivat yrittäneet ratkaista ongelmaa tuloksetta, kun pieni joukko nuoria yliopisto-opiskelijoita lähti etsimään uudenlaista lähestymistapaa. Syntyi Friendship – mobiilisovellus, joka yhdistää samanhenkiset tyypit ja tarjoaa mahdollisuuden löytää mielekästä tekemistä.

Goodwill ry perustettiin Friendship-sovelluksen kehittämisen ympärille. Keväällä 2018 yhdistys osallistui sosiaali- ja terveysministeriön ideahautomoon, jossa kehitettiin uusia konsepteja vapaaehtoistoimintaan. Lahjoittamisen sijoitusneuvontapalvelu ylsi parhaiden joukkoon ja sai rahoituksen yli 100:n kilpailevan idean joukosta

Liity jäseneksI

 

Liity jäseneksi ja tee kanssamme innovatiivista työtä paremman Suomen puolesta. Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Kannatusjäseniä voivat yksityishenkilöiden rinnalla olla myös oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

hallitus

Tuomo Salovuori, puheenjohtaja
Kehittäjä, Sininauhaliitto

Leena Tuuttila, varapuheenjohtaja
Kehittämispäällikkö, Nyyti ry

Ville Jantunen, rahastonhoitaja
KHT tilintarkastaja, Group Financial Controller

Aki Tetri, sihteeri
Kehittämispäällikkö, THL

Timo Mutalahti
Konsernilakimies, Y-Säätiö

Jörgen Eriksson
Mobiiliasiantuntija, DI

Markus Nieminen
Luova johtaja, TBWA

Ville Grönberg
Osastopäällikkö, THL

Jukka Salminen
Järjestöneuvos, FM

Muut tiedot

Käyntiosoite

Yliopistonkatu 5, 7. kerros
00100 Helsinki

Laskutustiedot

Y-tunnus:2912220-4
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
(E204503) OVT-tunnus 003729122204
Laskutusosoite: Goodwill ry
(OpusCapita skannauspalvelu)