Opiskelijat mukaan kehittämään

| Goodwill ry | 11.2.2020
Lahjoituspalvelun kehittämisessä on keväällä 2020 mukana kaksi pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulua, Laurea ja Haaga-Helia.

Lahjoituspalvelun kehittämisessä on keväällä 2020 mukana kaksi pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulua, Laurea ja Haaga-Helia.

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat rakentavat Digitaalisten palveluiden käyttäjäkeskeinen suunnittelu -kurssilla konsepteja ja valmiita toiminnallisia prototyyppejä lahjoituspalvelulle. Mukana ideoinnissa on koko kurssi eli lähes 30 tulevaa maisteria.

Haaga-Helian kandiopiskelijat Santeri, Janina, Elina ja Linda puolestaan testaavat digitaalisten palveluiden monialaprojektissa, millaisilla digitaalisilla sisällöillä lahjoituspalvelun asiakkaita kannattaa lähestyä.

Yhteistyö korkeakoulujen kanssa käynnistyi jo syksyllä, kun Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat kartoittivat lahjoittamisen megatrendejä.

"Pienelle järjestölle yhteistyöprojektit korkeakoulujen kanssa ovat merkittävä kumppanuus", projektipäällikkö Marika Leed toteaa. "Meille on korvaamatonta, että saamme ideointiin mukaan kymmenittäin luovia ja innokkaita opiskelijoita".

https://youtu.be/AzDfQAqj4DI
Projekti Haaga-Helialaisten kanssa alkoi näissä tunnelmissa.
Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste