Tilaa uutiskirjeemme

Mitä kuuluu Lahjoittamolle?

| Irina Ahonen | 5.3.2021
Kulissien takana tapahtuu ja palvelu tullaan julkaisemaan lahjoittajille näillä näkymin ennen kesää.

Mitä tapahtuu tällä hetkellä verkkoalustan kehitystyön kulisseissa? Koko yhdistyksen tiimi paiskii tällä hetkellä töitä Lahjoittamon kehitystyön parissa ja palvelun julkaiseminen on enää vain kuukausien päässä. Tiimimme työstää tällä hetkellä useita kokonaisuuksia saadakseen palvelun ulos lahjoittajille ennen kesää 2021.

Onboarding hyvässä vauhdissa

Järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö pitää asiakkuusvastaavamme Johannan kiireisenä. Mukaan lähteneitä järjestöjä on varmistunut 23, listoilla odottelee 13 lisää ja erilaisia keräyskohteita palveluun on tulossa tällä hetkellä jo yli 50. Uusien järjestöjen kontaktointi, päivittäiset tapaamiset, sopimusasiat ja itse sisällön syöttäminen alustalle kaikkine yksityiskohtineen täyttävät mukavasti päivät.

Alustan tekniikka kuntoon

Itse Lahjoittamoon tehdään viimeisiä viilauksia niin alustan käytettävyyden kuin ulkoasun suhteen. Palvelun testaaminen, pienten bugien korjailu, sisältöjen hiominen sekä alustalle tehtävien viimeisten integraatioiden saattaminen loppuun vievät oman aikansa. Goodwill ry ottaa käyttöönsä lahjoituksena saadun asiakkuushallintajärjestelmä Salesforcen, jonka kuntoon saattamisessa meitä auttavat pro bonona kokeneet Salesforce-asiantuntijat Pauliina Leino, Taija Ala-Jääski ja Elina Nurminen. Omasta tiimistämme Otso on tehnyt työtä viimeisten kuukausien aikana muun muassa Salesforcen vaatimusmäärittelyn suhteen ja tutustuessaan syvällisesti palvelun teknisiin ominaisuuksiin. Vuoden alusta Otso on myös luotsannut tiimin päivittäistä tekemistä projektipäällikön roolissa.

Lahjoittamon lanseerauskampanja työn alla

Markkinoinnin ja viestinnän kuvioissa käy kuhina tulevan lanseerauksen suhteen. Irinalla on ollut puuhaa kampanjan varsinaisen suunnittelun, mediastrategian tekemisen ja yhteistyökumppaneiden tapaamisten kanssa. Myös uusien markkinoinnin työkalujen käyttöön ottaminen, pro bonojen metsästäminen sekä konkreettinen sisällön tuottaminen ovat vaatineet oman aikansa.

Julkaisu ennen kesää

Julkaisu suurelle yleisölle on tulossa ennen kesää, mutta palvelu saadaan muun muassa yhteistyökumppaneidemme tutustuttavaksi ja testattavaksi näillä näkymin huhtikuun lopussa. Tiedotamme julkaisusta sivuillamme, joten pysykää kuulolla!

Irina Ahonen
Kirjoittaja toimii yhdistyksessä viestintä- ja markkinointisuunnittelijana.

Lue seuraavaksi

Lahjoittamo hanke saa jatkoa
Onboarding tauolle
Opiskelijaprojektit, mitä järjestön kannattaa muistaa?
Yhteystiedot
Goodwill ry
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
info@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2023 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste