Lahjoittamon kehitys etenee vauhdilla

| Goodwill ry | 26.11.2020
Goodwill ry:n kehittämä uusi Lahjoittamo verkkoalusta vastaa varainhankinnan uusiin haasteisiin. Haemme nyt kaiken kokoisia järjestöjä mukaan palveluumme.

Järjestökenttä on uusien haasteiden äärellä. Järjestöille ja yhdistyksille jaettavat valtionavustukset Veikkauksen tuotoista ovat vähentyneet koronan sekä Veikkauksen vastuullisuustoiminnan vuoksi. Lahjoittamo pyrkii taklaamaan järjestöjen rahoitukseen liittyvää ongelmaa tarjoamalla uudenlaisen kanavan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen varainhankintaan.

Lahjoittamo vastaa akuuttiin tarpeeseen

Uudenlainen varainhankintaan kehitetty verkkoalusta Lahjoittamo kerää yhteen lahjoittajat ja järjestökentän erilaiset toimijat. Palvelun tekninen toteutus valmistuu joulukuussa 2020 ja suurelle yleisölle palvelu tullaan julkaisemaan kevään aikana.

"Lahjoittamo tarjoaa myös mahdollisuuden oppia ja kerätä kokemuksia varainhankinnasta, koska sitä kautta saadaan paljon tietoa siitä millaiset kohteet vetoavat lahjoittajiin, sekä miten eri lahjoittajaryhmiä kannattaa lähestyä", kertoo Goodwill ry:n projektipäällikkö Tuomo Salovuori.

Monipuolinen palvelu yhdistää lahjoittajat ja järjestöt

Lahjoittamossa jokainen järjestö voi esitellä omia keräyskohteitaan tasapuolisesti rinta rinnan toistensa kanssa. Järjestöjen näkökulmasta mukaan lähteminen ei vaadi rahallisia ponnistuksia, sillä Goodwill ry ei veloita alustalle mukaan lähtemisestä penniäkään.

"Lahjoittamo on herättänyt järjestöjen keskuudessa jo nyt suurta kiinnostusta. Tähän mennessä kaikki järjestöt, joita olemme lähestyneet, ovat lähteneet mukaan", Tuomo kertoo,

Yhteistyössä kehitetty Lahjoittamo on hieno kokonaisuus.

Tuomo Salovuori, projektipäällikkö

Alustan kehityksessä on otettu huomioon monipuolisesti alustan kohderyhmät. "Lahjoittamon takana on pitkä tuotekehitys oppilaitosten, yritysten ja järjestöjen kanssa. Tämä näkyy Lahjoittamon monipuolisuudessa ja helppokäyttöisyydessä", Tuomo kuvaa.

Järjestö, kiinnostuitko?

Goodwill ry etsii tällä hetkellä järjestökumppaneita mukaan Lahjoittamoon. Mikäli kiinnostuit, täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä järjestöihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Koska haluamme palvella lahjoittajia mahdollisimman monipuolisella kohdetarjonnalla, pyrimme ottamaan mukaan järjestöjä hyvin erilaisilta toimintakentiltä ympäri Suomen.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste