Lahjoittamo on julkaistu!

| Goodwill ry | 18.5.2021
Lahjoittamo on vihdoin julkaistu ja toivotamme tervetulleeksi kaikki innokkaat lahjoittajat.

Lahjoittamo on vihdoin maailmalla valmiina palvelemaan lahjoittajia. Palvelusta löydät laajan joukon erilaisia järjestöjä ja varoja kerätään niin arjen turvaamiseen kuin yhdenvertaisuuden edistämiseen. Julkaisuvaiheessa mukana on noin 30 järjestöä ja erilaisia keräyskohteita reilusti yli 50. Uusia järjestöjä lähtee mukaan jatkuvasti eli erilaisia lahjoituskohteita syntyy kokoajan lisää.

Lahjoittamossa kaikki samalla viivalla

Kaikki toimijat ovat palvelussamme samalla viivalla ja esittelemme erilaisia lahjoituskohteita tasapuolisuuden periaatetta mukaillen. Järjestöt saavat palvelussamme saman tilan ja mahdollisuuden tuoda esiin omaa toimintaansa. Lahjoittamon kautta lahjoitetut tuotot menevät suoraan avustuskohteeseen eikä Goodwill ry hyödy lahjoitusvaroista millään tavalla.

Palveluun pääset tutustumaan osoitteessa www.lahjoittamo.fi. Kerrothan meistä myös kaverille, apua tarvitaan nyt ympäri Suomen!

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste