Tilaa uutiskirjeemme

Hallituksen kokoonpanossa muutoksia

| Irina Ahonen | 3.6.2021
Goodwill ry:n hallitus jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla.

Goodwill ry:n hallitukseen muutos

Goodwill ry:n hallituksen vuosikokous on järjestetty 26.5 ja kokouksessa on päätetty, että yhdistyksen hallitus jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla. Hallituksessa aiemmin vaikuttanut asiantuntija ja diplomi-insinööri Jörgen Eriksson jättäytyy pois hallituksesta. Jörgenin tilalle hallitukseen liittyy Wonnan johtava konsultti Erkka Pynnönen. Goodwill ry kiittää Jörgeniä lämpimästi hyvästä työstä ja kaikesta asiantuntijuudesta, jota hän on yhdistyksellemme jakanut.

hallituksen uusi jäsen erkka pynnönen

Hallitukseen liittyvällä Erkka Pynnösellä on laaja kokemus teknologia-alalta erityisesti eri toimialoja ja kokoluokkia edustavien yritysten ja palveluiden kehittämisestä yhdistettynä vankkaan teknologia- ja bisnesosaamiseen.

Goodwill ry toivottaa Erkan tervetulleeksi hallitukseen!

Muu hallitus jatkaa

Goodwill ry:n muu hallitus jatkaa edelleen puheenjohtajanaan Sininauhaliiton asiantuntija Tuomo Salovuori ja varapuheenjohtajana Nyyti ry:n kehittämispäällikkö Leena Tuuttila. Muutoin mukana ovat edelleen talousasiantuntija Juha Ollikainen, perhetoiminnan koordinaattori Sari Jenu (Kehitysvammatuki 75), järjestötyöntekijä Hannele Lemmetty (Suur-Helsingin Valkonauha), luova johtaja Markus Nieminen (TBWA), konsernilakimies Timo Mutalahti (Y-säätiö) ja erityisasiantuntija Ari Inkinen (SOSTE).Irina Ahonen
Kirjoittaja toimii yhdistyksessä viestintä- ja markkinointisuunnittelijana.

Lue seuraavaksi

Lahjoittamo hanke saa jatkoa
Onboarding tauolle
Opiskelijaprojektit, mitä järjestön kannattaa muistaa?
Yhteystiedot
Goodwill ry
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
info@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2023 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste