Hallituksen kokoonpanossa muutoksia

| Goodwill ry | 3.6.2021
Goodwill ry:n hallitus jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla.

Goodwill ry:n hallitukseen muutos

Goodwill ry:n hallituksen vuosikokous on järjestetty 26.5 ja kokouksessa on päätetty, että yhdistyksen hallitus jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla. Hallituksessa aiemmin vaikuttanut asiantuntija ja diplomi-insinööri Jörgen Eriksson jättäytyy pois hallituksesta. Jörgenin tilalle hallitukseen liittyy Wonnan johtava konsultti Erkka Pynnönen. Goodwill ry kiittää Jörgeniä lämpimästi hyvästä työstä ja kaikesta asiantuntijuudesta, jota hän on yhdistyksellemme jakanut.

hallituksen uusi jäsen erkka pynnönen

Hallitukseen liittyvällä Erkka Pynnösellä on laaja kokemus teknologia-alalta erityisesti eri toimialoja ja kokoluokkia edustavien yritysten ja palveluiden kehittämisestä yhdistettynä vankkaan teknologia- ja bisnesosaamiseen.

Goodwill ry toivottaa Erkan tervetulleeksi hallitukseen!

Muu hallitus jatkaa

Goodwill ry:n muu hallitus jatkaa edelleen puheenjohtajanaan Sininauhaliiton asiantuntija Tuomo Salovuori ja varapuheenjohtajana Nyyti ry:n kehittämispäällikkö Leena Tuuttila. Muutoin mukana ovat edelleen talousasiantuntija Juha Ollikainen, perhetoiminnan koordinaattori Sari Jenu (Kehitysvammatuki 75), järjestötyöntekijä Hannele Lemmetty (Suur-Helsingin Valkonauha), luova johtaja Markus Nieminen (TBWA), konsernilakimies Timo Mutalahti (Y-säätiö) ja erityisasiantuntija Ari Inkinen (SOSTE).Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste