Goodwill ry rikastuu uudella tiimiläisellä

| Goodwill ry | 14.12.2020
Goodwill ry valmistautuu Lahjoittamon lanseeraukseen ja tiimi on saanut jälleen uutta verta.

Goodwill ry:llä kuljetaan rivakasti kohti tulevaa vuotta ja katse on jo vahvasti tulevan lahjoitusalustan julkaisemisessa. Järjestökentällä palvelu on saanut lämpimän vastaanoton. Tämän johdosta yhdistykselle nousi tarve palkata apuvoimia, jotta kaikki halukkaat järjestöt saadaan vikkelästi mukaan alustalle.

Yhdistyksessä viikko sitten aloittanut asiakkuusvastaava Johanna Tervo tulee ottamaan haltuun järjestöjen asiakaspalvelun. Johanna on taustaltaan yhteiskuntatieteiden maisteri sekä liiketalouden tradenomi. Hän on ehtinyt kerätä kokemusta niin rahoitusalalta kuin järjestösektoriltakin.

Tiimin sisäiset vastuut muuttuvat

Johanna kertoo odottavansa tulevaa vuotta innostuneesti. "Tiimiin tuleminen on tuntunu kivalta ja vastaanotto on ollut lämmin. Olemme pieni tiimi, jossa kaikilla on omat vahvuusalueet", Johanna kuvaa.

Ensi vuodelta Johanna odottaa paitsi yhteistyötä järjestöjen kanssa myös kehittymistä alallaan. "On todella mukavaa olla mukana näkemässä uuden tuotteen lanseeraamista. Lahjoittamo vaikutti jo työhaastattelussa todella selkeältä ja minuun teki vaikutuksen, miten huolellisesti alusta on suunniteltu yhteistyössä eri tahojen kanssa", Johanna kertoo.

Vuosi 2021 tuo mukanaan myös muita muutoksia. Goodwill ry:llä palvelumuotoilijana toiminut Otso Saarikoski siirtyy tiimin projektipäälliköksi vuoden alusta ja Tuomo Salovuori palaa jälleen yhdistyksen puheenjohtajan rooliin. Muutokset eivät tule kuitenkaan vaikuttamaan Lahjoittamon julkaisuaikatauluun.

Lahjoittamoon mukaan lähteminen jouhevaksi

Goodwill ry:lle erilaisten järjestötoimijoiden mukaan saaminen alustalle on ensi kevään isoimpia projekteja. Haluamme tehdä mukaan lähtemisestä mutkatonta ja selkeää. Prosessia tullaan kehittämään ensi vuoden aikana tiiviisti eri järjestötoimijoiden kanssa.

Kiinnostuitko Lahjoittamosta tai haluatko kysyä lisää? Meihin voit olla yhteydessä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät täältä. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan Lahjoittamo-alustalle, mukaan voi ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste