Goodwill ry:n tiimi vahvistuu

| Goodwill ry | 24.9.2020
Projektin johtoon siirtyy hallituksen entinen puheenjohtaja Tuomo Salovuori ja yhdistyksen viestinnästä vastaa jatkossa digitaalisen viestinnän asiantuntija Irina Ahonen.

Goodwill ry:ssä on tapahtunut syksyn myötä henkilöstömuutoksia. Projektin johdossa toiminut projektipäällikkö Marika Leed on jatkanut uusiin haasteisiin ja hänen tehtävässään jatkaa Goodwill ry:n hallituksessa aiemmin toiminut Tuomo Salovuori. Tuomo on toiminut tiiviisti Goodwill ry:n ydinhankkeiden taustavoimana ja hänellä on pitkä kokemus järjestötyöstä. Tuomo on työskennellyt muun muassa Sininauhaliitolle kehittäen järjestöjen Green Care-toimintaa. Goodwill ry:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Nyyti ry:n kehittämispäällikkö Leena Tuuttila.

Goodwill ry:n viestinnästä vastaa syyskuusta alkaen viestintä- ja markkinointisuunnittelija Irina Ahonen. Irina on taustaltaan sairaanhoitaja ja digitaalisen viestinnän medianomi. Hän tuntee erityisesti psykiatrian järjestökenttää ja on aiemmin työskennellyt terveydenhuoltoalalla muun muassa viestintäkoordinaattorin tehtävissä.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste