Tilaa uutiskirjeemme

Goodwill ry:n tiimi vahvistuu

| Goodwill ry | 24.9.2020
Projektin johtoon siirtyy hallituksen entinen puheenjohtaja Tuomo Salovuori ja yhdistyksen viestinnästä vastaa jatkossa digitaalisen viestinnän asiantuntija Irina Ahonen.

Goodwill ry:ssä on tapahtunut syksyn myötä henkilöstömuutoksia. Projektin johdossa toiminut projektipäällikkö Marika Leed on jatkanut uusiin haasteisiin ja hänen tehtävässään jatkaa Goodwill ry:n hallituksessa aiemmin toiminut Tuomo Salovuori. Tuomo on toiminut tiiviisti Goodwill ry:n ydinhankkeiden taustavoimana ja hänellä on pitkä kokemus järjestötyöstä. Tuomo on työskennellyt muun muassa Sininauhaliitolle kehittäen järjestöjen Green Care-toimintaa. Goodwill ry:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Nyyti ry:n kehittämispäällikkö Leena Tuuttila.

Goodwill ry:n viestinnästä vastaa syyskuusta alkaen viestintä- ja markkinointisuunnittelija Irina Ahonen. Irina on taustaltaan sairaanhoitaja ja digitaalisen viestinnän medianomi. Hän tuntee erityisesti psykiatrian järjestökenttää ja on aiemmin työskennellyt terveydenhuoltoalalla muun muassa viestintäkoordinaattorin tehtävissä.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Lahjoittamo hanke saa jatkoa
Onboarding tauolle
Opiskelijaprojektit, mitä järjestön kannattaa muistaa?
Yhteystiedot
Goodwill ry
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
info@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2022 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste