Goodwill ry hakee markkinointiasiantuntijaa ja viestintä- ja asiakkuusvastaavaa

| Goodwill ry | 20.12.2021
Rekrytoimme kaksi uutta työntekijää kasvattamaan Lahjoittamosta Suomen tunnetuinta lahjoitusalustaa.

Goodwill ry haluaa olla luomassa uudenlaisia mahdollisuuksia osaamisen ja rahan lahjoittamiseen hyviin tarkoituksiin. 2021 avaamassamme Lahjoittamo -verkkopalvelussa on mukana jo yli 60 järjestöä ja lähes 100 lahjoituskohdetta. Visiomme on kehittyä monipuolisen ja laadukkaan lahjoittamisen tavarataloksi, jossa lahjoittajat ja apua tarvitsevat kohteet löytävät helpommin toisensa.

Markkinointiasiantuntija

Tarvitsemme apua palvelun tunnetuksi tekemiseen ja etsimme markkinoinnin asiantuntijaa tiimimme vahvistukseksi. Jos haluat antaa panoksesi uudenlaisen lahjoituskulttuurin kehittymiseen ja sinulla on vahvaa osaamista markkinoinnista, tule mukaan startup-henkiseen joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä. Arvostamme hyviä verkostoitumistaitoja, kokemusta yritysyhteistyöstä, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä digi- ja tiimityötaitoja. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tiimiin palkattavan viestintä- ja asiakkuusvastaavan kanssa.

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

 • Lahjoittamon markkinoinnin kehittäminen
 • Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja koordinointi
 • Näkyvyyden kasvattaminen markkinoinnin keinoin eri kanavissa (mm. sosiaalinen media, Google Ads, ActiveCampaign)
 • Brändin visuaalisten elementtien ja materiaalien ylläpito ja kehitys yhteistyössä tiimin kanssa
 • Markkinointiyhteistöiden solmiminen (yritysyhteistyöt, pro bono yhteistyöt)
 • Sisäisessä ja ulkoisessa sisällöntuotannossa avustaminen tarvittaessa (blogit, tiedotteet, uutiskirjeet, somepostaukset jne.)

Katsomme eduksi:

 • Kokemusta uusien tuotteiden lanseeraamisesta ja b2c-markkinoinnista
 • Kokemusta yritysyhteistöiden rakentamisesta

Tehtävä on monipuolinen ja laaja. Tiedostamme hyvin, että yksisarvisia on harvassa, joten tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla henkilön osaamisen mukaan. Markkinointiteknologioissa sinun ei odoteta olevan lyömätön ässä, mutta toivomme, että markkinoinnin automaatio, hakukoneoptimointi sekä datan ja analytiikan hyödyntäminen ovat sinulle jossain määrin tuttuja asioita.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että olet täsmällinen ja energinen tyyppi, jolla langat pysyvät käsissä. Sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun. Työnkuva sisältää paljon käytännön tekemistä, joten nautit myös työskennellä kädet savessa. Toivomme, että olet etevä verkostoitumaan ja löytämään parhaimmat kontaktit Lahjoittamon tarinan eteenpäin viemiseksi. Lahjoittamoa rakennetaan pienellä tiimillä, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa rooliasi itsenäisesti ja kehittää sitä eteenpäin organisaation tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme myös joustavuutta ja kykyä sietää epävarmuutta, joka liittyy uuden toiminnan starttaamiseen.

Viestintä- ja asiakkuusvastaava

Etsimme viestintä- ja asiakkuusvastaavaa tiimimme vahvistukseksi. Jos haluat antaa panoksesi uudenlaisen lahjoituskulttuurin kehittymiseen ja sinulla on vahvaa osaamista viestinnästä, tule mukaan startup-henkiseen joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä. Arvostamme hyviä verkostoitumistaitoja, kokemusta sisällön tuottamisesta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä digi- ja tiimityötaitoja.

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

 • Sosiaalisen median päivittäminen ja seuranta (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).
 • Median kiinnostuksen herättely
 • Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen
 • Sisäinen ja ulkoinen sisällöntuotanto ja julkaisu (blogit, uutiskirjeet, somepostaukset jne.)
 • Yhteistyö ja viestintä järjestöasiakkaille ja mahdollisille pro bono kumppaneille
 • Yhdistyksen sisäisestä viestinnästä vastaaminen
 • Asiakaspalvelu kuluttajille Lahjoittamon eri kanavissa

Katsomme eduksi:

 • Kokemusta visuaalisesta suunnittelusta tai innostusta aiheen opetteluun (esim. Canvan tai Adoben tuoteperheen tuntemus)
 • Kokemus järjestöjen varainhankinnasta ja kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
 • Järjestökentän tuntemus

Tehtävä on monipuolinen ja laaja. Tiedostamme, että yksisarvisia on harvassa, joten tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla henkilön osaamisen mukaan. Toivomme, että sinulla on terävä kynä ja aitoa intoa luovaan sisällöntuotantoon. Arvostamme hyviä verkostoitumistaitoja, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä digi- ja tiimityötaitoja. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä hankkeen markkinointiasiantuntijan kanssa. Kiinnostus järjestökenttään ja lahjoittamiseen liittyen katsotaan eduksi

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että olet täsmällinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, jolla langat pysyvät käsissä. Sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun. Työnkuva sisältää paljon käytännön tekemistä, joten nautit myös työskennellä kädet savessa. Arvostamme aiempaa työkokemusta viestintätehtävistä. Sinulla on innostusta tuottaa erinomaista kohderyhmälle suunniteltua sisältöä. Olet taitava kirjoittaja ja osaat kirjoittaa kieliopillisesti laadukasta tekstiä suomen kielellä. Lahjoittamoa rakennetaan pienellä tiimillä, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa rooliasi itsenäisesti ja kehittää sitä eteenpäin organisaation tavoitteiden mukaisesti.  Arvostamme myös joustavuutta ja kykyä sietää epävarmuutta, joka liittyy uuden toiminnan starttaamiseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työtilat aivan Helsingin ydinkeskustassa SOSTE ry:n toimitilojen yhteydessä. Tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä. Tarjoamme lisäksi yksityisen työterveyshuollon. Työsuhteet on aluksi määräaikaisia vuodeksi ja alkavat alkuvuodesta 2022. Tehtäväkohtainen palkka on kummassakin roolissa 3060 euroa, ja työehdoissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoja puhelimitse:

Hallituksen puheenjohtaja Tuomo Salovuori 044 231 4456
Projektipäällikkö Otso Saarikoski 044 743 3170

Näin haet tehtäviä

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tuomo.salovuori@goodwillry.fi viimeistään 9.1.2022. Liitä hakemukseesi CV ja vapaamuotoinen hakemus. Aloitamme osan haastatteluista jo hakuaikana.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste