Goodwill ry hakee hankkeelle jatkoa

| Goodwill ry | 28.5.2021
Lahjoittamo on saanut innokkaan vastaanoton järjestökentällä. Goodwill ry tulee hakemaan jatkoa hankkeelle.

Lahjoittamo on julkaistu ja alustaa on tervehditty lämpimällä vastaanotolla. Järjestöjä on ilmoittautunut mukaan tasaisesti ja ennustamme, että alustalle saataisiin ennen kesää noin 45 järjestöä. Mukaan kuitenkin mahtuu ja ilmoittautua voi oheisella lomakkeella.

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneille

Goodwill ry haluaa kiittää kaikkia hankkeessa mukana olleita asiantuntijoita sekä järjestöjä. Kiitos luottamuksesta, avusta, kommenteista ja ajatuksien vaihtamisesta. Tiimimme on kiitollinen kaikesta tuesta, jota olemme saanet sekä uskosta hankkeen mahdollisuuksiin. Näillä eväillä on hyvä jatkaa hankkeen seuraavaan vaiheeseen eli Lahjoittamon tunnettuuden kasvattamiseen.

Hankkeen jatkoa valmistellaan

Goodwill ry valmistelee tällä hetkellä jatkorahoituksia tuleville vuosille. Hankkeelle myönnetty STEA-rahoitus jatkuu vuoden 2022 alkuun. Keräämme tällä hetkellä palautetta järjestöiltä hakemuksen liitteeksi. Järjestökumppani, jos olet kokenut Lahjoittamon tärkeänä hankkeena ja haluat antaa meille palautetta, nyt on hyvä hetki. Palautteita voi lähettää osoitteeseen info@goodwillry.fi.

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste