Tilaa uutiskirjeemme

Goodwill-projektissa helpotetaan lahjoittamista

| Goodwill ry | 25.11.2019
Goodwill ry on saanut STEAlta kolmivuotisen rahoituksen projektiin, joka edistää rahan ja asiantuntemuksen lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille.

Projektin aikana rakennetaan digitaalinen lahjoitusalusta ja pilotoidaan uudenlaisia tapoja työajan ja ammatillisen osaamisen lahjoittamiseen.

Yksityisiä lahjoituksia tarvitaan enemmän, koska Veikkauksen tuloutukset valtiolle tulevat lähivuosina laskemaan 150-200 miljoonaa euroa. Se tarkoittaa 20 % laskua kansalaisjärjestöjen avustussummaan.

Infograafi, joka havainnollistaa Goodwill-projektin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden
Infograafi, joka havainnollistaa Goodwill-projektin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden

Projektin yhteiskunnallisena tavoitteena on tukea sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Alkuvaiheessa keskitytään edistämään rahan lahjoittamista. Tällä hetkellä yksi merkittävimmistä lahjoittamisen esteistä on, ettei lahjoittaja luota varoja keräävään tahoon.

Rahoituspohjasta johtuen pilotit toteutetaan sosiaali- ja terveyssektorilla. Onnistuessaan ratkaisut ovat kuitenkin skaalattavissa koko kansalaistoiminnan kenttään.

Lisätietoja 

Marika Leed, projektipäällikkö, 040 060 0892, marika.leed@goodwillry.fi

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Lahjoittamo hanke saa jatkoa
Onboarding tauolle
Opiskelijaprojektit, mitä järjestön kannattaa muistaa?
Yhteystiedot
Goodwill ry
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
info@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2022 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste