Goodwill-projektissa helpotetaan lahjoittamista

| Goodwill ry | 25.11.2019
Goodwill ry on saanut STEAlta kolmivuotisen rahoituksen projektiin, joka edistää rahan ja asiantuntemuksen lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille.

Projektin aikana rakennetaan digitaalinen lahjoitusalusta ja pilotoidaan uudenlaisia tapoja työajan ja ammatillisen osaamisen lahjoittamiseen.

Yksityisiä lahjoituksia tarvitaan enemmän, koska Veikkauksen tuloutukset valtiolle tulevat lähivuosina laskemaan 150-200 miljoonaa euroa. Se tarkoittaa 20 % laskua kansalaisjärjestöjen avustussummaan.

Infograafi, joka havainnollistaa Goodwill-projektin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden
Infograafi, joka havainnollistaa Goodwill-projektin yhteiskunnallisen vaikuttavuuden

Projektin yhteiskunnallisena tavoitteena on tukea sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Alkuvaiheessa keskitytään edistämään rahan lahjoittamista. Tällä hetkellä yksi merkittävimmistä lahjoittamisen esteistä on, ettei lahjoittaja luota varoja keräävään tahoon.

Rahoituspohjasta johtuen pilotit toteutetaan sosiaali- ja terveyssektorilla. Onnistuessaan ratkaisut ovat kuitenkin skaalattavissa koko kansalaistoiminnan kenttään.

Lisätietoja 

Marika Leed, projektipäällikkö, 040 060 0892, marika.leed@goodwillry.fi

Goodwill ry
Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lue seuraavaksi

Yhteystiedot
Tuomo Salovuori
+358 44 231 4456
tuomo.salovuori@goodwillry.fi
Seuraa meitä
© 2024 Goodwill ry. Tietosuojaseloste ja Saavutettavuusseloste