Vastaa kyselyyn pro bono- ja yritysvapaaehtoistyöstä

mennessä | 15.05.2020 | Uutiset

Goodwill ry kehittää STEAn rahoituksella uusia tapoja rahan ja asiantuntemuksen lahjoittamiseen sosiaali- ja terveysjärjestöille. Kehittämistyön pohjaksi selvitämme kyselyllä, saavatko sote-alan järjestöt tällä hetkellä maksutonta asiantuntija-apua (pro bono) yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä, tai tarjoavatko yritykset henkilökunnalleen mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä työajalla alan järjestöissä.

Toivomme vastauksia koko sote-järjestökentältä. Voit vastata kyselyyn anonyymisti.

Siirry kyselyyn tästä >

Goodwill ry:

Goodwill ry:n tavoitteena on edistää yksityistä lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille. Rahan lahjoittamisen lisäksi yhdistys kehittää yritysvapaaehtoistyön käytäntöjä ja edistää asiantuntijaosaamisen lahjoittamista järjestöille. Toimintaa rahoittaa STEA.
 

Lue seuraavaksi